12 July 2011 Tags: , , 8 σχόλια

Καλοκαιρινά στέκια στα βόρεια προάστια - Low bar


Οι προτάσεις μας με τα στέκια στα Βόρεια Προάστεια συνεχίζονται με το Low Bar. Ένα κρυμμένο μπαράκι σε εμπορικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας. Άνοιξε πρόσφατα, αλλά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλη τη νεολαία των βορείων προαστίων.

Από νωρίς το βράδυ έξω από το μπαράκι γίνεται κοσμοσυρροή. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που το επισκεφτήκαμε εντυπωσιαστήκαμε από τον τόσο κόσμο (είχαμε καιρό να δούμε ένα μαγαζί να συγκεντρώνει τόσους θαμώνες).


Το σκηνικό θυμίζει κυκλαδίτικο μπαράκι σε στενάκι Χώρας. Όλοι όρθιοι με ένα καλοκαιρινό cocktail στο χέρι, να συζητούν και να ανταλλάσσουν πληροφορίες για καλοκαιρινούς προορισμούς διακοπών! 

Σίγουρα ένα όμορφο σκηνικό που σε προετοιμάζει για τις νύχτες που θα ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι στα νησιά!

--------------------
 Low Bar, Χαριλάου Τρικούπη 142, Ν. Ερυθραία

8 Response to Καλοκαιρινά στέκια στα βόρεια προάστια - Low bar

anna d.
26 July 2011 at 12:05

26 July 2011 at 16:22

anna d. έστειλες ένα αρνητικό σχόλιο σχετικά με το Low Bar. Το ανεβάσαμε (για να δεις ότι το διαβάσαμε) και το κατεβάσαμε μέχρι να μπορέσουμε να το διασταυρώσουμε οι ίδιοι ή μέχρι να λάβουμε παρόμοια σχόλια κι από άλλους αναγνώστες.

Ευχαριστούμε πολύ anna d.

VipColours

anna d.
27 July 2011 at 12:31

Αγαπητή ομάδα του VipColours, το σχόλιο είναι όντως αρνητικό όπως αρνητικό είναι και το γεγονός να βρίσκεσαι σε κίνδυνο χωρίς λόγο ενώ έχεις απλά πάει για να διασκεδάσεις.

Ο λόγος που έκανα post ένα τέτοιο σχόλιο είναι προς ενημέρωση έστω και ενός από τα άτομα τα οποία κατά την άποψη μου πίνουν νοθευμένα ποτά χωρίς να έχουν ιδέα.

Επίσης θα σας πρότεινα, ακόμα και καθαρά ως μέρος του δικαιώματος ελευθερίας του λόγου να αφήσετε το σχόλιο ώς έχει, σημειώνοντας οτι προφανώς το VipCilours δε φέρει καμία ευθύνη, τουλάχιστον με την ελπίδα κάποιος να το δει και να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει μαζί μου. Η δυνατότητα που εσείς οι ίδιοι δίνετε στον κόσμο να σχολιάσει δε θα έπρεπε να περιορίζεται.

Ελπίζω αυτό το comment να 'επιβιώσει'. :)

Ευχαριστώ,
Άννα

28 July 2011 at 00:09

Σας ενημερώνουμε ότι το VipColours είναι σύμμαχος του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου, γι' αυτό και δίνει το δικαίωμα στους αναγνώστες να αφήνουν τα σχόλια τους.

Να σημειώσουμε ότι: "Καμία ευθύνη δεν φέρουμε για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών μας".

Επίσης προσπαθούμε να μην επηρεάζουμε την γνώμη και άποψη των αναγνωστών μας με τα κείμενα μας, και παράλληλα ζητάμε από τους αναγνώστες μας να κάνουν το ίδιο με τα σχόλια τους.

Το VipColours "κατέβασε" προσωρινά το σχόλιο της anna d. και δεν το διέγραψε, ώστε να έχει τη δυνατότητα να το αναρτήσει στο μέλλον. Το VipColours δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία να αμφισβητήσει τα σχόλια των αναγνωστών, ούτε να προσπαθήσει για παράδειγμα να βρει τι πραγματικά συμβαίνει.

Με την κίνηση που κάναμε να "κατεβάσουμε" προσωρινά το σχόλιο της anna d. θέλαμε να βρούμε λίγο χρόνο για να ψάξουμε το θέμα, διότι ήταν ένα απόλυτο σχόλιο το οποίο προδιαθέτει αρνητικά. Το νέο όμως σχόλιο της anna d. μας ανάγκασε να απαντήσουμε άμεσα.

Το VipColours σας ενημερώνει όπως ακριβώς εμείς ενημερώνουμε την παρέα μας, για κάτι που μας άρεσε. Δεν κάνουμε αρνητική κριτική, αλλά περιμένουμε από εσάς τα θετικά και αρνητικά σχόλια. Δεν θα επιτρέψουμε όμως να αμαυρώνεται η φήμη ενός μαγαζιού μέσα από αυτό εδώ το site, από μία και μόνο περίπτωση η οποία μπορεί και να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Από εσάς ζητάμε την ανάγνωση, τις προτάσεις, και τα σχόλια σας.

Επίσης, το email vipcolours@gmail.com είναι ανοιχτό προς τον καθένα για επικοινωνία, καθώς δεν είναι σωστό να γίνεται ανάρτηση σχολίων από εμάς ως προσωπική απάντηση.

Ευχαριστούμε,
VipColours

Anonymous
28 July 2011 at 16:45

Είμαστε μια μεγάλη παρέα και έχουμε πάει πολλές φορές στο μαγαζί από τότε που άνοιξε. Θα μπορούσα να πω ότι πίνουμε πολύ, και μάλιστα κάποιοι από την παρέα του δίνουν και καταλαβαίνει. Παρόλα αυτά δεν έχουμε διαπιστώσει κάποιο θέμα με τα ποτά. Άννα ευχαριστούμε έτσι κι αλλιώς, γιατί προσέχουμε για να έχουμε. Vipcolours thanks για την ενημέρωση, συνέχισε έτσι!!! και με περισσότερη μουσική.

Jim

4 August 2011 at 12:09

Έφτασαν στα αυτιά μας και στο email μας παρόμοιες αρνητικές εντυπώσεις σχετικά με την ποιότητα των ποτών που σερβίρονται στο Low Bar. Ενώ ξεκίνησε με άλλες διαθέσεις, οι παρούσες αναφορές δείχνουν ότι κάτι έχει αλλάξει.

Μετά από αυτά, είμαστε σε θέση να αναρτήσουμε το αρχικό σχόλιο της anna d.

VipColours

----------
anna d.
26 July 2011 12:05

"Ένα πολύ μικρό σχόλιο για το bar Low αν μου επιτρέπεται η γνώμη μου.

Το μαγαζί πουλάει χαλασμένα ποτά με αποτελέσματα που ξεκινούν από απλό πονοκέφαλο και φτάνουν σε τροχαίο γνωστού μου! Η δική μου εμπειρία ευτυχώς ήταν μόνο ο πονοκέφαλος αλλά η εμφάνιση περιστατικών νοθευμένων ποτών στο συγκεκριμένο bar συνεχώς αυξάνεται.

Είναι ωραίο να γνωρίζει ο κόσμος νέα μέρη, αλλά καλό θα ήταν να μην γνωρίζει μέρη που θα του μείνουν αξέχαστα με αρνητικό τρόπο.

Ευχαριστώ."

Anonymous
21 September 2011 at 15:13

Pername teleia sto Low bar. Makari na krathsei o kairos...

M.

Anonymous
29 September 2011 at 14:48

Πήγαμε και μείναμε απολυτα δυσαρεστημένοι.. Το ύφος των σερβιτόρων απαράδεκτο, τύπου "σου κάνω την χάρη που δέχομαι τα χρήματά σου!"!! Χρειάστηκε να τους καλέσουμε 5 φορές για να καταφέρουμε να πιούμε μία μπύρα, κάπως αξιοπρεπώς.. Οι μπύρες ήρθαν χωρίς ποτήρια και στην παράκληση να μας φέρουν.. σιωπή.. τους ξανακαλέσαμε.. τους ζητήσαμε να φέρουν και κάποιο συνοδευτικό όπως είχαν και τα υπόλοιπα τραπέζια.. τους το ξαναζητήσαμε.. τους το ξαναζητήσαμε.. κοντέψαμε να βάλουμε τις φωνές και τελικά ήρθαν.. σε όλες αυτές τις "συνομιλίες" οι σερβιτόροι ήταν αμίλητοι και αγέλαστοι!!! Στο τέλος βέβαια γελούσαμε εμείς!!!
Επιπλέον άλλοι φίλοι μου γυρίσανε ποτό πίσω διότι ήταν σκέτο νερό.. το επόμενο ήταν ελαφρώς χρωματιστό νερό και ουδένας εκ του καταστήματος διερωτήθηκε γιατί ο πελάτης άφησε άθικτο το ποτό του..
Εν ολίγοις, απαράδεκτο σέρβις, και ειδικά σε σχέση με τα γύρω μαγαζιά όπου έχουν ευγενέστατους υπαλλήλους, καλοδιάθετους και ευγενέστατους και πάνω απ όλα χαμογελαστους!!!

marele

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...