Καλοκαιρινά στέκια στα βόρεια προάστια - Albion


Μπορεί οι καλύτερες μας βραδιές να είναι αυτές που περνάμε σε βεράντες φιλικών σπιτιών που πολλές φορές διαρκούν μέχρι το πρωι με πολύ κουβέντα (ναι... αυτές που δεν καταλήγουν πουθενά... φιλοσοφώντας τη ζωή... σχέσεις κλπ), μουσική, ρακόμελα, σφηνάκια μαστίχα και αυτοσχέδια mojitos, αλλά εάν αποφασίσουμε να βγούμε, θα πρέπει να είναι για μια πολύ καλή πρόταση. 

Μια τέτοια πρόταση είναι ένα bar restaurant στο Ψυχικό, περιοχή που φέτος είχε την τιμητική της αφού άνοιξαν αρκετά αξιόλογα μαγαζιά. Στο χώρο που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια η γνωστή τρατορία Spuntino, οι ιδιοκτήτες του πολύ πετυχημένου bar Ten (στο Κολωνάκι) αποφάσισαν να στεγάσουν τη νέα τους πρόταση για τις καλοκαιρινές μας (και όχι μονο…) βραδιές. Το όνομα του, Albion.

Φτάνοντας στο χώρο νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κήπο σπιτιού βγαλμένο από προηγούμενη δεκαετία (φερ φορζέ έπιπλα). Στη μια μεριά του χώρου βρίσκεται η μπάρα οπου συγκεντρώνει το κόσμο που έχει έρθει για ποτό και στον υπόλοιπο χώρο τραπέζια για φαγητό συγκεντρώνουν μεγάλες παρέες όλων των ηλικιών.

Η κουζίνα μεσογειακή (κυρίως ιταλική). Δοκιμάσαμε επί το πλήστον ζυμαρικά και πίτσα, χωρίς να μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο πιάτο, αφού όλες οι γεύσεις ήταν πραγματικά υπέροχες. Στα best seller, κατατάσουμε τη πίτσα με τη λεπτή ζύμη και το γλυκό "καλτσόνε με nutella”.

Στο κατάλογο των cocktails μας κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό με το όνομα "Pumpkin collada” με ρούμι, γεύση καρύδας, κι άλλα κρυφά συστατικά.


-----------------------
Albion, Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό, Τηλ. 210 6740710

No Response to "Καλοκαιρινά στέκια στα βόρεια προάστια - Albion"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...