11 May 2011 Tags: , , 0 σχόλια

Argan Oil: Ο χρυσός της ερήμου!

Το Argan Oil το διαβάζαμε σε αρκετές συσκευασίες στα συστατικά σε γνωστές ενυδατικές κρέμες, μάσκες, κλπ… Το γνωρίσαμε όμως καλύτερα στην αυθεντική του μορφή σε ένα ταξίδι μας στο Μαρόκο.

Το έλαιο
Argan είναι 100% φυσικό και προέρχεται από το δέντρο argan ιθαγενές στο Μάροκο.

Το συγκεκριμένο έλαιο είναι σπάνιο και πολλές γνωστές εταιρίες καλλυντικών το χρησιμοποιούν ως ένα από τα βασικά συστατικά σε best seller κρέμες ενυδάτωσης, μάσκες και άλλα προϊόντα περιποίησης αφού συνδυάζει βιταμίνες όπως η Α, Ε & F και διαφορα αλλά αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων  ριζών.
Εδώ και αιώνες οι γυναίκες στο Μαρόκο χρησιμοποιούσαν το "χρυσό της ερήμου" όπως πολύ συχνά αποκαλείται για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος και των μαλλιών.

Επίσης συμβάλλει στην καταπολέμηση των ρυτίδων, στην προστασία του κολλαγόνου, πρόληψη για ραγάδες, επούλωση μικροπληγών αλλά και για μασάζ πάνω στις αρθρώσεις σε άτομα που υποφέρουν από ρευματισμούς.

Το
Argan Oil θα το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.


VipColours: Για σπασμένα και εύθραυστα νύχια - ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού Argan Oil με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, και αλείψτε τα νύχια μέχρι να απορροφηθεί!

No Response to "Argan Oil: Ο χρυσός της ερήμου!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...